Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Morgan Zhao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18122345571

WhatsApp : +8618122345571

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Guangzhou Chujie Information Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Guangzhou Chujie Information Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Guangzhou Chujie Information Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Guangzhou Chujie Information Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Η επιχείρησή μας έχει μια επαγγελματική γραμμή παραγωγής, με περισσότερα από 5.000 τετραγωνικά μέτρα του εργαστηρίου παραγωγής, με τις δωδεκάδες των επαγγελματικών ομάδων τεχνολογίας και σχεδίου σε αυτήν την βιομηχανία. Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει κάνει τα προϊόντα με την ευστροφία και αφιερωμένος στην παροχή των πελατών τις επαγγελματικές λύσεις αφής. Σύμφωνα με την αρχή ανάπτυξης «της ενίσχυσης του χρήστη η εμπειρία και της δημιουργίας της αξίας εφαρμογής», βελτιώνει συνεχώς τις ικανότητες σχεδίου προϊόντων της επιχείρησης, ικανότητες ολοκλήρωσης προγράμματος, επαγγελματικές υπηρεσίες. KER είμαστε βασισμένοι στις εφαρμογές βιομηχανίας, μέσω της ολοκλήρωσης του έξυπνου υλικού και η πιό προηγμένη τεχνολογία οθόνης αφής, Διαδίκτυο της τεχνολογίας πραγμάτων, υπολογίζοντας, μεγάλα στοιχεία σύννεφων, βιομετρική και άλλη υψηλή τεχνολογία, συνεχώς που αναπτύσσει την εφαρμογή της αυτοβοήθειας αφής στις διάφορες βιομηχανίες, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα υπηρεσιών και την ποιότητα,

 

Οδήγηση στη βιομηχανία
Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει μια επαγγελματική γραμμή παραγωγής, ακριβή πρότυπα ποιοτικής διαχείρισης. Με την επαγγελματική τεχνική ομάδα υπηρεσιών και τη συμβουλευτική ομάδα βιομηχανίας, με τις κύριες ικανότητες σχεδίου προϊόντων και Ε&Α.
Μετά από σχεδόν δέκα έτη συσσώρευσης βιομηχανίας και πτώσης τεχνολογίας, η επιχείρηση έχει γίνει προμηθευτής φορείς παροχής υπηρεσιών και λύση πυρήνων για τις επικρατούσες εφαρμογές όπως η έξυπνη πόλη, η έξυπνη χρηματοδότηση, η έξυπνη ιατρική περίθαλψη, ο έξυπνος τουρισμός, το έξυπνο ξενοδοχείο, η βιομηχανία 4,0, κ.λπ.

 

Επαγγελματίας και ιδιαίτερα αποδοτικός
Η επιχείρηση έχει μια επαγγελματική ομάδα για να παρέχει τις υπηρεσίες από την επικοινωνία λύσης στη διαδικασία παράδοσης προϊόντων και υπηρεσιών μεταπωλήσεων, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες πελατών εγκαίρως και να λύσει τα διάφορα προβλήματα των πελατών.
Η ποιοτική δοκιμή, η διαχείριση προμηθευτών, η επιλογή και η διαχείριση διαδικασιών μας όλες μερών ελέγχονται αυστηρά. Με την καθιέρωση των προτύπων ποιότητας των προϊόντων μας και αυστηρά την εφαρμογή τους, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι αξιόπιστη και η εμπειρία είναι ομαλή.

OEM / ODM

Guangzhou Chujie Information Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
Επαγγελματική προσαρμογή, προσαρμοσμένη εμφάνιση,
οι ενότητες χρώματος και λειτουργίας μπορούν να προστεθούν σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών.

Αμοιβαία επικοινωνία 01 - ενότητα λειτουργίας
Ανάλυση απαίτησης 02 - λύση ανάλυσης
Σχέδιο σχεδίου 03
Επιβεβαίωση 04 για το σχέδιο
Παραγωγή 05 και επεξεργασία
Δοκιμή 06 και γήρανση - τεχνική δοκιμή
Υπηρεσία μεταπώλησης 07 - μόνιμη εμπιστοσύνη

Ε & Α

Στρώματα των ελέγχων, πλήρες ποιοτικό σύστημα.


Η δοκιμή ποιοτικών επιπέδων, από τη διαχείριση προμηθευτών, η επιλογή των εξαρτημάτων, και η διαχείριση διαδικασιών ελέγχονται αυστηρά. Μέσω της καθιέρωσης και της ακριβούς εφαρμογής των προτύπων ποιότητας των προϊόντων μας, εξασφαλίζουμε την αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων και την ομαλή εμπειρία.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

kertouch@gzker.com
+8618122345571
kertouch
live:.cid.d62c92107a831199
+86 18122345571